9. trinn har hvert år en obligatorisk uke der elevene skal ut i arbeid, såkalt arbeidsuke. Jeg var såpass heldig og fikk jobbe tre dager inne på Senterpartikontoret i Grensen i Oslo, og to dager inne på Stortinget. 

Jeg hadde store forventninger til arbeidsuka i og med at jeg bare har positive erfaringer fra tidligere Senterungdomsarrangementer, og politikk er noe som virkelig engasjerer meg.

Denne uka har jeg fått bra med politisk påfyll i form av blant annet pressekonferanse der nasjonal transportplan ble lagt fram. Transport- og kommunikasjonskomiteen la den fram med Ketil Solvik Olsen i spissen, og Nicolai Astrup var overgira over den fantastiske teknologien som hadde spilt en stor rolle for arbeidet de hadde lagt fram. Men det jeg har lært etter 4 år med Solbergregjeringa er at det er langt mellom ord og handling, så det blir spennende å se på utviklinga.

Inne på Senterpartikontoret har jeg blitt kjent med mange fornuftige og intelligente folk (som de fleste Senterpartister er). Her har jeg jobbet litt med sosiale medier og skrevet ulike kronikker, samtidig som jeg har hatt de mest sprudlende og varmeste kollegaene du kan tenke deg, med navn Sara og Karen. Denne begivenhetsrike uka toppet seg da jeg fikk være med på gruppemøte med Senterpartiet, tv- intervju med Geir Pollestad, samtale med Trygve og omvisning på Stortinget. Jeg kan med hånda på hjertet si at alle forventningene innfridde og at dette er en uke jeg sent vil glemme.

Share This