Telemark Senterungdom

Landsmøtet 2016

Landsmøtet 2016

Foto: Halvard Bøe

Telemark Senterungdom er et fylkeslag med 2 lokallag og litt over 100 medlemmer i 2016. Dette året er satsningsområdene å bygge eksisterende lokallag i Grenland og Nome, samt starte lokallag på Notodden og i Kragerø.

Fylkeslaget er i vekst og har i løpet av de siste åra bygd seg opp fra rundt 30 medlemmer og lite aktivitet. Vi håper å kunne fortsette den gode utviklinga og vil gjerne ha deg med på laget!


Bli kjent med fylkesstyret:

Trykk på bildet for mer informasjon om medlemmene.


Bli kjent med våre lokallag:

Trykk på bildet for mer informasjon om lokallagsleder.

Nome Senterungdom

Grenland Senterungdom

Grenland senterungdom er ett av to lokallag i Telemark. Det ble gjennoppretta etter at vi prøvde ut å ha Bamble og Skien som egne lokallag. Grenland senterungdom dekker nå Bamble, Skien, Porsgrunn og Siljan.

Grenland Senterungom jobber aktivt for å arrangere møter og turer med politiske temaer, og jobber for å være en sosial og engasjerende møteplass for politisk engasjert ungdom i Grenland.


Nyheter fra Telemark:

Gjennomslag for Telemark Senterungdom

Helga 4-6. november 2016, ble Senterungdommens 67. Landsmøte avholdt i Stavanger, Rogaland. Telemark Senterungdom stilte med 8 delegater og 1 observatør. Hovedsaken på Landsmøtet 2016 var Senterungdommens stortingsvalgprogram for valget 2017, som skulle behandles....

MRSA i norsk landbruk

Innlegg av Organisatorisk Nestleder i Telemark Senterungdom, Robert Lien, under generaldebatten på Senterungdommens 67. Landsmøte. #LMSUL16 I Norge har vi et landbruk som gir trygge gode produkter av høy kvalitet. Mye av dette grunnes gode rutiner ved medisinbruken...

Klimapartiet Senterungdommen

Senterungdommen og Senterpartiet bygger på forvaltningsverdier som etter min mening gir oss det beste utgangspunktet for å være et klimaparti.

Share This