Toppskoleringen er Senterungdommens høyeste skoleringsnivå. Debattskoleringen byr på intensiv debattrening for ungdommene som skal vinne valget 2017.

Senterungdommens toppskolering

Torsdag 4. til søndag 7. mai er det igjen duket for Senterungdommens toppskolering. Fjorårets toppskolering ble svært vellykket, i år høster vi erfaringer derfra og høyner nivået ytterligere. Nærmere program og innhold kommer senere, men vi kan love at du kommer til å bli utfordra, sliten, forbanna, glad og en bedre politiker! Skoleringen har bare 10 plasser, så det vil være hard kamp om beinet, men alle Senterungdommens medlemmer kan søke!

Kurset skal foregå i Oslo. Programmet vil starte 12.00 på torsdag og avsluttes på søndag. Du må kunne delta hele tiden for å kunne være med. I tillegg må du gjøre følgende:

Skrive en søknad som inneholder:

  • Kort om hvem du er og dine relevante erfaringer.
  • Din motivasjon for å være med på toppskoleringen og hvordan du ønsker å bruke dette videre i Senterungdommen.
  • Litt om dine styrker og svakheter som ungdomspolitiker, her vil vi vite litt hva du trenger øvelse i.

Utføre følgende oppgave:

  • Spill inn en video på nøyaktig tre minutter, hvor du selger inn to av dine hjertesaker.

Søknad og opptaksprøve skal sendes samlet til organisasjonssekretær Karen Følgesvold på kf@sp.no innen mandag 17. april.

 

Senterungdommens debattskolering

Klar for tidenes oppvarming og drilling før valgkampen? 5. – 7. mai arrangerer Senterungdommen debattskolering for to Senterungdommer fra hvert fylke, fortrinnsvis fylkesleder og ungdomskandidat. Aktive Senterungdommer som skal drive valgkamp og gå debatter oppfordres også til å søke. Mer utfyllende program og innhold kommer senere, men vi kan love ei helg med debattrening og tips og triks til valgkampen.  Det blir innledninger, praktiske øvelser og tilbakemeldinger for å bygge hver enkelt deltaker. Skoleringen vil holde et høyt nivå og by på utfordringer for både erfarne og mer ferske debattanter.

Kurset skal foregå i Oslo. Programmet vil starte 12.00 på fredag og avsluttes på søndag. Du må kunne delta hele tiden for å kunne være med. Meld din interesse til organisasjonssekretær Karen Følgesvold på kf@sp.no innen mandag 17. april.

 

Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med leder Ada Arnstad på aar@sp.no

Lykke til!

Med vennlig hilsen
Ada, Magnus og Ingrid.

 

Share This